HomeContact

Contact

Benieuwd of wij wat voor je kunnen betekenen? Vragen over een vacature? Jouw vacature op de website? Neem contact met ons op.

Vragen?

We streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

* Door het klikken op de verzendknop ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden.

Meest gestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het formulier hierboven.

Van studenten

Wat is het doel van StudentTopper?

Het streven van StudentTopper is om jou in contact te brengen met een werkgever die perfect bij je past. Hierbij nemen we jouw normen en waarden in overweging en matchen deze met de bedrijfscultuur van potentiële opdrachtgevers. Bovendien richten wij ons specifiek op mogelijkheden voor persoonlijke groei, flexibiliteit en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Voor wie is StudentTopper bedoeld?

StudentTopper is bedoeld voor studenten, starters en zzp’ers die actief zijn in de Finance en ICT/IT branche. Het platform is ontworpen om deze doelgroepen te verbinden met relevante kansen en mogelijkheden binnen hun vakgebied, variërend van studiegerelateerde bijbanen, startersfuncties, stages en opdrachten voor zelfstandige professionals.

Hierdoor biedt StudentTopper een waardevol platform voor diegenen die op zoek zijn naar passende carrièremogelijkheden en professionele groei in de Finance en ICT/IT sector.

Wat zijn de vervolgstappen nadat ik me heb geregistreerd?

Nadat je je hebt ingeschreven is het belangrijk dat jij je telefoon in de gaten houdt! We nemen kort contact met je op om meer te weten te komen over je motivatie waarom je je aan hebt gemeld en je verwachtingen.

Na de telefonische intake plannen we een kennismakingsgesprek in, waarin we graag je wensen en voorkeuren bespreken.

Zijn er kosten verbonden aan mijn registratie?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan jouw registratie.

Kunnen starters ook fulltime bij jullie aan de slag?

Ja, starters kunnen ook fulltime via ons aan de slag. We begrijpen dat iedereen verschillende carrièrebehoeften- en ambities heeft. Daarom bieden we mogelijkheden voor zowel parttime als fulltime inzet, afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbaarheid. Als starter kun je bij ons de gewenste balans vinden tussen werk en persoonlijke ontwikkeling, waardoor je een solide basis kunt leggen voor een succesvolle carrière.

Wat omvatten jullie arbeidsvoorwaarden?

Wij voldoen aan de wettelijke CAO. Bij StudentTopper vinden wij het belangrijk dat jij het naar je zin hebt en jezelf echt kunt ontwikkelen. Zo toetsen wij regelmatig bij onze studenten of zij nog tevreden zijn met hun werkzaamheden. Ook horen wij vaak dat onze studenten veel waarde hechten aan flexibiliteit en potentiële doorgroeimogelijkheden.

Van bedrijven

Waar is StudentTopper actief?

We zijn gevestigd in Amersfoort en bedienen voornamelijk kantoren in Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland. Onze persoonlijke en gecentraliseerde aanpak stelt ons in staat om klanten en studenten in deze specifieke regio’s van Nederland te voorzien van kwalitatief personeel.

Hoeveel dagen per week zijn de studenten beschikbaar?

Over het algemeen zijn de meeste studenten beschikbaar voor 2 tot 4 dagen, alhoewel dit sterk afhankelijk is van individuele schema’s en voorkeuren.

Met wat voor soort studenten werken jullie?

We werken voornamelijk met studenten in de vakgebieden Finance en ICT/IT. Ons netwerk omvat getalenteerde studenten met diverse specialisaties binnen deze branches. Daarnaast hebben we ook een netwerk van ZZP’ers die actief zijn in deze sectoren.

Door dit brede scala aan Young Professionals kunnen we opdrachtgevers voorzien van geschikte kandidaten die passen bij hun specifieke behoeften, of het nu gaat om interim opdrachten, stages, bijbanen of startersfuncties.

Hoe ziet jullie dienstverlening in elkaar?

Onze dienstverlening is gebaseerd op een nauwe samenwerking en transparantie. In goed overleg gaan we actief op zoek naar Young Professionals die naadloos aansluiten bij de specifieke vacatures binnen jouw organisatie. Wat onze aanpak uniek maakt, is dat je als opdrachtgever geen langdurige verplichtingen hebt. Je kunt de samenwerking direct stopzetten als blijkt dat er inzet ontbreekt bij een kandidaat.

Een belangrijk aspect van onze service is dat de studenten die door StudentTopper worden voorgesteld bij jouw organisatie niet tegelijkertijd bij concurrenten in de omgeving worden aangeboden. Hierdoor versterken we jouw concurrentievoordeel en streven we naar een duurzame klantrelatie. We geloven in een flexibele en resultaatgerichte aanpak om ervoor te zorgen dat jouw organisatie de beste match krijgt zonder onnodige verplichtingen.

Wat zijn de kosten die verbonden zijn aan jullie dienstverlening?

Ons “no cure, no pay” model houdt in dat er geen kosten aan de dienstverlening verbonden zijn totdat de kandidaat bij opdrachtgever start. Dit betekent dat opdrachtgevers alleen betalen voor onze diensten wanneer er een StudentTopper voor jullie aan de slag gaat.

We streven ernaar om op deze manier een risicovrij en resultaatgerichte benadering te bieden, waarbij de belangen van zowel de opdrachtgever als de student worden behartigd.

Hoe zien jullie aannameprocedure eruit?

Door nauwlettend te kijken naar de individuele kwaliteiten, behoeften en verwachtingen van de kandidaat, streven we ernaar een doelgerichte match te creëren. Dit betekent dat we niet alleen rekening houden met de vaardigheden en competenties van de kandidaat, maar ook met hun persoonlijke wensen en professionele doelstellingen. Door deze gepersonaliseerde benadering willen we ervoor zorgen dat jouw organisatie een echte topper in huis krijgt die op de korte- en lang termijn van waarde kan zijn.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van jullie studenten?

Als bedrijf zijnde kan u verwachten dat de werkstudenten die u inzet direct inzetbaar zijn en kwalitatief goed werk leveren. Om deze garantie te waarborgen, hanteren we een zorgvuldige selectieprocedure. Hierbij beoordelen we in hoeverre we een optimale match kunnen realiseren tussen de ambities en competenties van de student, en de behoeften van uw organisatie.

Zijn het studenten die op de lange termijn bij mij willen werken?

Ja! Met deze visie zijn wij ook begonnen met StudentTopper: Wij streven ernaar dat kandidaten al in een vroeg stadium kennis maken met jouw organisatie, waardoor de kans aanzienlijk wordt vergroot dat de kandidaat na het afronden van de opleiding direct bij u in dienst treedt. We hechten extra waarde aan het voortraject om een nog betere match te kunnen realiseren.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je hier in

Inschrijven

Solliciteer nu

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen? Laat je gegevens achter.

Jouw gegevens

Maximale bestandsgrootte 10 MB. Toegstane bestand(en): .pdf, .doc, .docx

Soort baan/stage

Aanvullende informatie

De beste job naast je studie.

© 2024 · Alle rechten voorbehouden · Winq