5 tips voor de beste CV

Je CV is vaak het eerste wat een potentiële werkgever van je ziet, en zoals het gezegde luidt: je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Met slechts enkele seconden om deze indruk te maken, is het cruciaal dat jouw CV opvalt en onmiddellijk de aandacht van de recruiter grijpt. Ontdek in dit artikel hoe je een onweerstaanbare CV samenstelt die deuren voor je opent.

  1. Zorg voor een duidelijke en overzichtelijke layout; recruiters besteden vaak maar een paar seconden aan een eerste screening.
  2. Benadruk je prestaties in plaats van alleen je verantwoordelijkheden; cijfers en resultaten laten zien wat je echt kunt.
  3. Pas je CV aan voor elke sollicitatie; gebruik trefwoorden uit de vacaturebeschrijving om door Applicant Tracking Systems (ATS) te komen.
  4. Voeg een persoonlijke touch toe door een kort profiel of samenvatting aan het begin van je CV, waarin je jezelf en je carrièredoelen introduceert.
  5. Vergeet niet je soft skills te vermelden; communicatieve vaardigheden, teamwork en flexibiliteit zijn vaak net zo belangrijk als technische vaardigheden.

https://studenttopper.nl

Oprichter van StudentTopper


Ben je geïnteresseerd? Schrijf je hier in

Inschrijven

Solliciteer nu

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen? Laat je gegevens achter.

Jouw gegevens

Maximale bestandsgrootte 10 MB. Toegstane bestand(en): .pdf, .doc, .docx

Soort baan/stage

Aanvullende informatie

De beste job naast je studie.

© 2024 · Alle rechten voorbehouden · Winq